torsdag, september 21, 2006

Fang de gode billeder om efteråret

Om efteråret sker der masser af forandringer i naturen, som er med til at skabe smukke landskaber med masser af farver.

For at tage gode efterårs billeder behøver du ikke et dyrt kamera, som de professionelle. Hvis du har et fotografisk øje kan du med lethed fange ligeså gode billeder som de professionelle.

Den største udfordring, ved at fotografere om efteråret, er at gøre det på en meningsfyldt og evt. nyskabende måde, således dine billeder ikke kommer til at ligne alle andre efterårsbilleder. Dette skyldes der er rigtig mange der tager billeder om efteråret af visne blade, men kan du fange motivet på forskellige måder er dette med til at variere dine billeder. Du kan f.eks. variere motiverne, tag skiftevis nærbilleder og billeder på afstand.

En anden måde at variere dine efterårsbilleder er at arbejde med lysmængden på dine billeder. Du kan variere dine billeder ved at tage billeder som er bagbelyste eller motiver direkte i solen.

Når efterårsbilleder skal tages er det vigtigt at timingen er rigtigt således at bladene har nået at skrifte farver, men samtidig skal bladene stadigvæk være på træerne. Derfor er det vigtigt at du er meget opmærksom på hvorledes naturen skifter.

Der er ikke andet for at komme ud i naturen og prøve dig frem for at fange de perfekte motiver. Lyset og farverne i denne tid af året er med til at det er let at tage smukke landskabsbilleder.

Ingen kommentarer: