torsdag, november 16, 2006

Nikon D40 DSLR er officelt annonceret nu

Nikon lancere nu deres D40 som henvender sig til folk som ønsker at prøve kræfter med digitale spejlreflekskameraer for første gang.

I forhold til et kompakt kamera har du større mulighed for manuelt at indstille indstillingerne, således billedet kommer til at fremstå som du gerne vil i forhold til skarphed, eksponering og fokus.


D40 har 6 megapixel, har en 2,5 tommer LCD-skærm. Den store skærm er med til at du let kan se om billedet står skarpt, og billederne kan forstørres op til 19 gange på skærmen.

Kameraet har indbygget en retouch-menu, der gør det let at redigere billederne direkte på kameraet, uden at skulle overføre billederne til computeren. Der er f.eks. mulighed for at rette røde øjne, fotoet kan beskæres samt der kan anvende filter på billedet for at give det et bedre look.

D40 er samtidig udstyret med autofunktioner så overgangen fra kompaktkameraer til digitalt spejlreflekskamera ikke bliver så stor. Der er mulighed for at indstille til auto, portræt, landskab, sport og nat portræt.

Du kan læse mere om kameraet her:
Nikon D40 DSLR
DP Review


Den ULTIMATIVE Mulitmedia-bærbare til GAMEREN- KØB NU og betal første gang om 180 dage - KLIK HER!!!!

Ingen kommentarer: