fredag, november 10, 2006

Perfekte vinterbilleder – del 1

Vinteren er på vej med hastige skrid mod Danmark, men vinter, kulde og mørke er ikke udelukkende ensbetydende med indendørs hygge foran pejsen.

Du kan sagtens tages fantastiske billeder om vinteren, men pas på da automatikken kan let blive snydt derude. Der findes heldigvis nogle simple teknikker der kan hjælpe dig, så du kan tage nogle gode vinterbilleder.

Om vinteren falder der en særlig ro over naturen, især når den hvide sne lægger sig overalt som en let dyne. Det er denne ro vi gerne vil fange med kameraet, for at skabe nogle vidunderlige vinterbilleder.

Den første og vigtigste regel er at man skal tænke over sin påklædning. Hvis du er ude en dag med meget kulde kan det være kold og hårdt at håndtere kamera og linser af metal. Hvis du fryser og ryster når du er ude og vil skyde billeder kommer du næppe hjem med nogle ordentlige billeder.

Derfor Husk altid god påklædning inden du begiver dig ud om vinteren. En fordel kan være handsker uden finger da det så er lettere at håndtere kameraet. Men igen der er forskelligt fra person til person.

I de kommende post omkring vinterbilleder vil der komme beskrivelse af yderligere teknikker og tips du kan bruge.

Ingen kommentarer: