onsdag, februar 27, 2008

Canon lancerer Missionen

Canon lancerer Missionen som er en europæisk fotokonkurrence for amatørfotografer i 18 europæiske lande, hvor det er muligt at vinde er yderst flotte præmier.

Amatørfotografer fra de 18 lande kan deltage i en af de 4 kategorier: Portræt, Landskab, Sport og Makro. For hver kategori i hvert land bliver der udvalgt det bedste billede udvalgt af et fremtrædende dommerpanel og vinderen i de 4 kategorier vil modtage et sæt Canon EOS udstyr til en værdi af ca. kr. 15.000.

De nationale vinder i hver kategori vil blive vurderet og nummer 1 og 2 indenfor hver kategori vinde en tur til Wien for at en af de spændende kampe i UEFA EURO 2008™. Dernede skal de dyste mano a mano i en fotografisk konkurrence. Den der vinder i de enkelte kategorier har så muligheden for at planlægge og udleve deres helt egen personlige drøm "Missionen". Deres mission vil blive filmet til brug i en tv-udsendelse der vises senere på året i hele Europa.

Alle tilmeldte fotografer får adgang til en glimrende undervisningsfilm af Vicki Couchman.

Konkurrencen starter den 17. marts og løber frem til den 1. maj, men det er allerede muligt at forhåndstilmelding på www.canon.dk/missionen.

Ingen kommentarer: