mandag, oktober 02, 2006

Photoshop plugins

I photoshop har du muligheden for at installere plugins som kan hjælpe dig med at udføre arbejdsgange. Adobe har selv en lang liste med tredje parts plugins den finder du hos Adobe. Derudover er der mange andre firmaer og personer der har lavet photoshop plugins som du enten kan downloade gratis eller købe. Men hvis du finder et godt plugin hvordan installere man så dette.

Langt de fleste plugins kommer med en installations fil du bare skal installer og så starte photoshop op og så er pluginet installeret. Hvis det ikke er tilfældet at der er en installations fil med, som ofte ikke er med de mindre plungins. Så bliver pluginene installeret ved at placere dem i mappen Adobe\Photoshop CS2\Plug-Ins\ hvis du har installeret Photoshop CS2, hvis du derimod har installeret en anden version af vil "Photoshop CS" mappen hede noget andet alt afhængig af hvilken version du har.

Efterfølgende skal du genstart photoshop hvis du har det åbnet, ellers skal du åbne det, og nu vil du se at det plugin du har installeret ligger i photoshop. Hvor pluginet ligger er forskelligt fra plugin til plugin, men der er næsten altid en readme fil med som beskriver hvor pluginet bliver placeret samt hvordan du bruger pluginet.

Du kan også læse tips til photoshop her : Photoshop tip 1 og Photoshop tip 2



Ingen kommentarer: